Helsingin Kahviviikko x Slurp

Kahviviikko järjestetään 22.-28.10.2018 ensimmäistä kertaa. Taustavoimissamme mukana on myös kahvialalla kovaa vauhtia kasvava yritys Slurp. Slurp postittaa suomalaisten pienpaahtimoiden kahvia suoraan postiluukkuun – mikäs sen parempaa! Slurp on kasvanut neljässä vuodessa kolmen hengen kahvia toimittavasta porukasta yli kymmenen hengen tiimiksi, ja kahvin lisäksi valikoimista löytyy myös kahvilaitteita ja teetä.

Miksi pienpaahtimokahvit?

Perustajien Manuelin, Rafaelin ja Teron visiossa hommaa lähdettiin viemään eteenpäin laatu ja maku edellä. He halusivat luoda mahdollisuuden jokaiselle saada laadukasta kahvia helposti suoraan kotiovelle. Laadukkaat pienpaahtimoiden kahvit mielletään tyypillisesti kahvihifistelijöiden herkkuna, mutta niinhän se ei ole! Paremmat ja eettisemmät kahvit kuuluvat kaikille, ja onneksi Suomessa ollaankin tähän suuntaan menossa. Slurpin konsepti on kehittää kahvikulttuuria Suomessa, ja levittää maistuvan ja kestävän kahvin sanomaa myös laajemmalle alueelle. Konsepti nimittäin mahdollistaa suomalaisten pienpaahtimokahvien nauttimisen maailmanlaajuisesti, sillä kahvit toimitetaan eritoten niille suunnitelluissa pakkauksissa missä päin maailmaa sitten oletkin!

Jos omaa kahvinkeittoaan haluaa parantaa, kannattaa käydä nappaamassa vinkit Slurpin blogista. Sieltä voi lukea myös esimerkiksi mitä tapahtuu kahville ennen kuin se on valmis paahdettavaksi, eli miten se prosessoidaan, ja mitä tarkoitetaan kahvilajikkeilla. Saat myös vinkit, miten kahvia voi hyödyntää kauneudenhoidossa!

Slurpin tarjonnasta löytyy jo parisenkymmentä eri paahtimoa. Valikoimassa on myös Kahviviikolla mukana olevien paahtimoiden kahveja, kuten Kaffa Roastery, Cafetoria, Johan & Nyström ja Helsingin Kahvipaahtimo. Näitä kahveja voi tilata myös suoran toimistoille, jos tuntuu että markettisumppiin kaipaa parannusta.

Helsingin Kahviviikolla Slurp järjestää mm. pop up kahvilan Moccamasterin kanssa, sekä tarjoaa tilansa lauantain päätapahtumallemme Moccamaster SM-kisoihin! Näitä ei kannata missata!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *